Företaget bakom Oliva – vilka är vi – Oliva

Företaget bakom Oliva – vilka är vi

8 oktober, 2017

Det är ganska enkelt egentligen.

CCS Healthcare är en av Nordens största tillverkare av hudvård och hygienprodukter. Vår idé bygger på att skapa innovativa och hållbara produkter med hög kvalitet som hjälper människor i vardagen – både på arbetet och hemma.

Våra kunder finns över hela Europa men vårt huvudkontor och vår fabrik ligger i Dalarna, där CCS startade för 30 år sedan.  Sedan dess har vi växt med verksamheter i både Norge och södra Sverige.

Vi tror på kraften i bra idéer. Även om framgången har gjort att vi växer har vi aldrig förändrat vårt snabbfotade och kreativa sätt att tänka och arbeta. Utifrån trender och den moderna människans behov ska idéer på CCS Healthcare snabbt kunna utvecklas till färdiga produkter – det gäller för såväl produkter som används i vården, på arbetsplatser som i hemmet.

En förutsättning för vår framgång är att vi som företag håller ett högt engagemang genom hela kedjan – i nära samarbete med kunden samt tar ansvar för såväl miljö, produktinnehåll och våra medarbetare. 

Vi gillar att överraska, men kompromissar aldrig med kvalitén – något våra kunder alltid ska kunna lita på. Vi på CCS Healthcare brinner för att ge välbefinnande till hela kroppen och erbjuda de bästa produkterna inom hud och hälsa – för alla typer av behov.

Vi får våra idéer genom att hela tiden lyssnar på samtiden, lär av erfarenheten från historien och hittar våra råvaror i naturen. Det är på så sätt CCS fortsätter vara innovativt, intressant och relevant.

CCS utvecklar de bästa koncepten för den moderna människans behov.

Det är vår passion och vår drivkraft. Helt enkelt.Mer från artiklar

Vår historia

Oliva har sina rötter i Borlänge, Dalarna. Det var där allt startade år 2005. Vi har hängt med ett tag och det är vi väldigt stolta över. Här är några milstolpar som berättar om vårt fina arv och vår historia när det gäller att producera hudvård. 2005 Det var året då allting började. Oliva by …

Läs artikel