Lär känna Jessica Almenäs – vår varumärkesambassadör – Oliva

Lär känna Jessica Almenäs – vår varumärkesambassadör

1 december, 2017

 

I oktober 2017 började vi samarbeta med Jessica Almenäs som varumärkesambassadör för Oliva. Hon speglar på många sätt de värderingar som vi som varumärke vill förknippas med och vi är mycket glada att få jobba tillsammans med henne. Vi frågade henne några snabba om varför hon valde att arbeta tillsammans med oss.

 

Hej Jessica! Varför valde du att jobba som ambassadör för Oliva?

Jag blev jätteglad när jag blev kontaktad av Oliva. Jag tycker att man ska lyfta svenska företag som också producerar i Sverige – precis som Oliva. Det är inte bara miljövänligt, utan känns också tryggt att veta exakt var produkterna kommer ifrån och vad de innehåller. Jag gillar verkligen drivet och ambitionsnivån som finns hos Oliva. De nya produkterna är både snygga, bra och prisvänliga. Dessutom med ett bra hållbarhetstänk. Och de doftar gott! Bara en sån sak!

 

 

 

 

Vad är viktigt för dig när du köper hudvård?

För mig är priset en viktig faktor. Jag tycker sällan de där svindyra krämerna lyckas leva upp till förväntningarna. Jag försöker också hitta lagom feta produkter. De ska ge fukt utan att kännas kletiga eller oljiga. Det är viktigt att prova sig fram för att hitta vad som matchar ens egen hud bäst.

 

Hur ser din dagliga hudvårdsrutin vanligtvis ut?

Jag är noga med att göra rent ansiktet både morgon och kväll, även när jag är osminkad. Då använder jag Olivas Cleansing Mousse. På morgonen smörjer jag in ansiktet, halsen och dekolletaget med Olivas dagkräm som är alldeles lagom fet. Ovanpå den har jag ofta ett färgat serum från Lumene som ger lite extra lyster. På kvällen smörjer jag in ansiktet med Olivas nattkräm och ögonkräm. På torra vinterläppar funkar Oliva Intensive Skincare Balm alldeles utmärkt, både dag och natt.

 

Vilka är dina bästa tricks för att bibehålla en hälsosam och frisk hud?

Framförallt så måste jag tacka mina gener, när jag var yngre slarvade jag mycket med min hudvård, och har egentligen en mycket bättre hud än jag förtjänar, haha. Idag ser jag till att dricka mycket vatten, mycket av fukten kommer inifrån. Jag försöker också att få frisk luft varje dag och rör mycket på mig. Det gör att hyn ser frisk och rosig ut. Solen lyfts ju fram som en stor bov när det gäller rynkor och dålig elasticitet i huden, men jag tror att små doser med sol (med solskyddsfaktor så klart) bara gör gott. Även huden behöver få sin D-vitamin. Men, rengöringen är kanske det viktigaste av allt – gör man inte rent ordentligt hjälper det inte med fina krämer.

 Mer från artiklar